Over Fietsdelen

Op 01-08-1994 werd de winkel van Philip van Wijk overgenomen door Auke Hertstein en veranderde de naam in Auke Tweewielers. De Firma van Wijk bestond al sinds 15-04-1948. Toen de vader van Philip van Wijk, Jan van Wijk, de zaak startte aan de Posthoornstraat 10. In eerste instantie werd er veel in en aan de Solex gedaan.

Toen Philip het roer van zijn vader over nam groeide de zaak stukje bij beetje. Mede ook dankzij de inzet van zijn vrouw Corry van Wijk. In 1986 heeft Philip een groot gedeelte van de zaak verhuurd aan de Meet-inn. Hierdoor bleef er nog een kleine winkel van ongeveer 100m2 over waar nog wat fietsen verkocht werden en waar gerepareerd werd. Maar omdat er genoeg onroerend goed in bezit was kon de winkel regelmatig dicht.

Toen de zaak in 1994 overgenomen werd door ons was dat natuurlijk een hele verandering voor de gemeenschap in dit stuk van Ede. Geopend van dinsdag tot zaterdag en alleen dicht voor twee weken vakantie. En nu 52 weken per jaar geopend. Vier jaar na dato op 01-08-1998 (verkeerd genoteerd bij de Kamer van Koophandel) verhuisden we naar de overkant naar een winkel met meer meters en veel meer etalage. Een verademing qua ruimte en uitstraling. Met een mooie omzetstijging tot gevolg. Hierdoor konden we in 2003 het pand na faillissement van Bakuned overnemen. Het pand was net in bezit toen de gemeente vond dat ze het marktplein en de hof van Gelderland moesten aanpakken. Meer dan een jaar hebben we in de rommel gezeten. Ons geluk was dat we het pand hadden gekocht en dat we de kosten redelijk onder controle kregen, zodat we deze tragedie overleefd hebben. En toen stortte de economie in elkaar in 2008/2009.

Gelukkig hadden wij al een goede generale gehad. We bestaan nog en we zitten vol met ideeën om verder te gaan waar we zijn gebleven. En hier staan we dan Fietsdelen.nl VOF opgericht op18-08-2014. Wij gaan ervoor, bellen met de vakman, snelle levering, aftersales en NETTE PRIJZEN.

Wij zeggen daarom welkom. Voor vragen kunt u ons altijd bellen op +31318-616838

Fietsdelen

Naar iedereen, van iedereen hier bij Fietsdelen.nl - Hartelijk dank en een fijne dag!

Team Fietsdelen.nl